Όροι και προϋποθέσεις

Όροι και προϋποθέσεις για το θέρετρο και τον ιστότοπο

Οι παρόντες όροι και προϋποθέσεις ( «Όροι και προϋποθέσεις «) εισάγονται μεταξύ σας ( «χρήστης «,  «you «, «επισκέπτης») και του διαχειριστή αυτής της ιστοσελίδας (ο «τελεστής», “χειριστής”, η “ιστοσελίδα” ο  «ιστότοπος «, «στούντιο πλάκα», «εμείς») και θα διέπουν τη χρήση αυτής της ιστοσελίδας και οποιασδήποτε από τις υπηρεσίες ή/και προϊόντα που προσφέρονται ή/και σας παρέχονται στο παρόν ή/και σε σχέση με αυτό από τον χειριστή. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις πριν χρησιμοποιήσετε ή αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτόν τον ιστότοπο ή/και τις υπηρεσίες και κάνετε οποιαδήποτε κράτηση. Η χρήση αυτής της ιστοσελίδας ή/και των υπηρεσιών αποτελεί και σημαίνει τη συγκατάθεσή σας για όλους αυτούς τους όρους, τις προϋποθέσεις και τις ανακοινώσεις, όπως ορίζεται παρακάτω και ενημερώνεται από εμάς κατά καιρούς. Εάν δεν συμφωνείτε με τους όρους και προϋποθέσεις, τότε δεν είστε εξουσιοδοτημένοι και δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε τον παρόντα ιστότοπο ή/και τις υπηρεσίες.

Κάνοντας μια κράτηση, επιβεβαιώνετε τη συμφωνία σας με τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις. Εάν δεν συμφωνείτε με όλους αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 0030 2593091488.

Η τιμή του δωματίου. Η τιμή ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση περιλαμβάνει διαμονή, χρήση κοινών χώρων καθιστικού στο θέρετρο, πρόσβαση στο Internet (δημόσιοι χώροι και δωμάτιο), παροχές δωματίων που αναφέρονται στην επισκόπηση δωματίου για κάθε στούντιο ή διαμέρισμα, κλινοσκεπάσματα, πρόσβαση στην παραλία και χώρο στάθμευσης. Η τιμή του δωματίου περιλαμβάνει 13% φόρο ανά δωμάτιο και ανά διανυκτέρευση και €0,5 δημοτικός φόρος ανά δωμάτιο και ανά διανυκτέρευση. Η τιμή του δωματίου δεν περιλαμβάνει υποχρεωτικό φόρο διαμονής €0,5 ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση. Η τιμή του δωματίου δεν περιλαμβάνει άλλες υπηρεσίες, όπως επιπλέον κρεβάτια, καλάθι καλωσορίσματος με φρέσκα φρούτα, μεταφορά με λιμάνι, στούντιο πλάκα ψαρέματος ημέρα κρουαζιέρας ή πεζοπορία στο βουνό ή άλλες έξτρα επηρεσίες. Η βρεφική κούνια προσφέρεται δωρεάν εάν ο συνολικός αριθμός των επισκεπτών, συμπεριλαμβανομένου του μωρού, δεν υπερβαίνει τον μέγιστο αριθμό επιβατών σε κάθε δωμάτιο, όπως αναφέρεται στην επισκόπηση του δωματίου και στην πρόσθετη ενότητα χρέωση επιβάτη παρακάτω.

Κωδικοί κουπονιών. Έχετε τη δυνατότητα να εισαγάγετε έναν κωδικό κουπονιού που παρέχεται από εμάς στα μέλη μας μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ή του ενημερωτικού μας δελτίου για να λάβετε έκπτωση στην κράτησή σας. Με την εγγραφή σας στο newsletter μας ή με το να μας ακολουθείτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θεωρείστε αυτόματα μέλος μας και μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αποκλειστικές τιμές μέσω της χρήσης κωδικών κουπονιών. Επιπλέον, οι κωδικοί κουπονιών μπορούν να δοθούν σε συχνούς επισκέπτες της ιστοσελίδας μας ή κατά τη διάρκεια περιόδου πωλήσεων. Χρησιμοποιώντας έναν κωδικό κουπονιού, ο χρήστης συμφωνεί και θεωρείται ως μέλος του στούντιο πλάκα. Όλα τα μέλη έχουν πρόσβαση σε χαμηλότερες τιμές μέσω κωδικών κουπονιών.

Πληρωμές. Όλες οι κρατήσεις πρέπει να επιβεβαιώνονται με την πληρωμή στο στούντιο πλάκα 30% της συνολικής τιμής, η εφεξής «προκαταβολή». Υπάρχουν τρεις επιλογές για να πληρώσετε την προκαταβολή στο στούντιο πλάκα. Πρώτον, μπορείτε να πληρώσετε κατά τη στιγμή της κράτησης με πιστωτική κάρτα που εποπτεύεται από το επίσημο plugin της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας. Δεύτερον, μπορείτε να πληρώσετε μέσω Paypal. Τρίτον, έχετε τη δυνατότητα να κάνετε μια ηλεκτρονική τραπεζική μεταφορά και να μας παρέχετε απόδειξη πληρωμής μέσω email εντός δύο ωρών μετά την ώρα της κράτησης. Παρακαλούμε, στείλτε μας την απόδειξη της μεταφοράς εντός δύο ωρών από την κράτηση στο [email protected] ή η κράτησή σας δεν θα είναι έγκυρη και επομένως θα ακυρωθεί. Σε κάθε περίπτωση, το Studios πλάκα πρέπει να λάβει το συνολικό ποσό στο λογαριασμό του ενώ οποιαδήποτε τραπεζικά ή άλλα τέλη επιβαρύνουν τον επισκέπτη. Γίνονται δεκτές μόνο ηλεκτρονικές πληρωμές με πιστωτική κάρτα. Αν θέλετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα που ανήκει σε 3ο συμβαλλόμενο μέρος (π.χ. εταιρικούς πελάτες), πρέπει να μας παρέχετε υπογεγραμμένο έντυπο εξουσιοδότησης της χρήσης της πιστωτικής κάρτας, το οποίο να φέρει την υπογραφή του κατόχου της πιστωτικής κάρτας, καθώς και να ενημερώσετε τον ιδιοκτήτη της κάρτας γραπτώς και να αποκτήσετε την υπογεγραμμένη συγκατάθεση για χρήση της κάρτας του(ς).  Η μη συμμόρφωση με τον όρο αυτό θα αποτελέσει σημαντική παραβίαση της συμφωνίας. Θα καλύψετε αμέσως όλες τις χρεώσεις και τραπεζικά κόστη που μπορεί να κατατεθούν εναντίον μας από οποιοδήποτε 3ο συμβαλλόμενο μέρος, για κρατήσεις που καταβάλλονται με πιστωτικές κάρτες, από την εταιρεία σας και το προσωπικό σας στο διαδίκτυο στο σύστημα κρατήσεων, χωρίς δικαίωμα αμφισβήτησης. Το υπόλοιπο ποσό που ισούται με το 70% της συνολικής τιμής κράτησης θα καταβληθεί στο θέρετρο, είτε με μετρητά είτε με πιστωτική κάρτα.

Επιπλέον χρέωση ενοίκου. Υπάρχει επιπλέον χρέωση €10 ανά διανυκτέρευση ανά δωμάτιο, πάνω από τον μέγιστο αριθμό ενοίκων σε κάθε δωμάτιο, όπως αναφέρεται εδώ. Ο μέγιστος αριθμός ενοίκων είναι τρεις για τα δωμάτια Φιλοξενία για ζευγάρια, Άρτεμης και Αφροδίτη, τέσσερις για τα δωμάτια Αθηνά και Φιλοξενία για οικογένειες και πέντε για το διαμέρισμα Δίας. Τα Studios πλάκα μπορούν να προσφέρουν μόνο 1 επιπλέον κρεβάτι ανά δωμάτιο ή μία βρεφική κούνια. Έτσι, τα Studios πλάκα δεν μπορούν να φιλοξενήσουν περισσότερο από το μέγιστο αριθμό επιβατών, που αναφέρονται παραπάνω, συν ένα σε κάθε δωμάτιο. Οι ένοικοι μπορεί να είναι ενήλικες, παιδιά ή/και βρέφη. Παρέχονται δωρεάν βρεφικές κούνιες.

Check in/Check out. Το check in είναι 14:00 την ημέρα της άφιξης και το check out είναι 12:00 την ημέρα της αναχώρησης. Κατά το check-in, οι επισκέπτες πρέπει να εγγραφούν στο στούντιο πλάκα στα επίσημα βιβλία του στούντιο Πλάκα. Για την απόδειξη της ταυτότητας απαιτείται πιστοποιητικό ταυτότητας με φωτογραφία που εκδίδεται από την κυβέρνηση. Εάν οι επισκέπτες δεν έχουν αδειάσει το δωμάτιο μέχρι τις 11:00 την ημέρα της αναχώρησης, χρεώνεται το 50% της ημερήσιας τιμής του δωματίου. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να ζητήσουν να κάνουν check-out αργά, βάσει διαθεσιμότητας.

Καθυστερημένη άφιξη. Τα Studios πλάκα κρατούν τα δωμάτια κλεισμένα για εσάς μέχρι τις 9:00 μ.μ. τοπική ώρα την ημέρα της άφιξης. Εάν φτάνετε στο θέρετρο μετά από αυτή την ώρα, θα πρέπει να μας ενημερώσετε κατά τη στιγμή της κράτησης, παρέχοντας την αναμενόμενη ώρα άφιξής σας. Εάν δεν το κάνετε αυτό, το θέρετρο μας θα έχει το δικαίωμα να μεταπωλήσει το δωμάτιο και μπορεί να μην είναι σε θέση να σας φιλοξενήσει όταν φτάσετε. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι σε αυτές τις εκδηλώσεις ενδέχεται να ισχύουν επιπλέον χρεώσεις/ακυρώσεις. Η παροχή των πληροφοριών «καθυστερημένης άφιξης» είναι δική σας ευθύνη και το στούντιο πλάκα δεν θα θεωρηθεί υπεύθυνο για τυχόν προβλήματα που προκύπτουν από την αποτυχία σας να μας ενημερώσετε.

Φόροι. Οι εκτιμώμενες φόροι βασίζονται στους τρέχοντες φορολογικούς συντελεστές που υπόκεινται σε αλλαγές, όπως απαιτείται από την ισχύουσα νομοθεσία. Οι φόροι μπορεί να περιλαμβάνουν φόρο πώλησης, φόρο πωλήσεων, φόρο ψυχαγωγίας κ.λπ.. Οι φόροι του καταλύματος ισχύουν για τη βασική τιμή δωματίου, την επιπλέον χρέωση ανά ένοικο, αναβαθμίσεις, καθώς και τυχόν άλλες χρεώσεις, όπως απαιτείται από την ισχύουσα νομοθεσία. Οι πρόσθετοι φόροι που δεν καταβάλλονται, εάν υπάρχουν, θα καταβληθούν κατά το check-out.

Ακύρωση/Επιστροφή κατάθεσης/μη εμφάνιση. Το 30% της συνολικής προκαταβολής επιστρέφεται πλήρως, μείον τυχόν ισχύουσες χρεώσεις τραπεζικού εμβάσματος, υπό την προϋπόθεση ότι θα ληφθεί έγκαιρη ειδοποίηση ακύρωσης μέσω email στο [email protected] ή κλήση στο + 0030 694429604 τουλάχιστον 60 ημέρες/1440 ώρες πριν από 13:00 την ημερομηνία άφιξης ( Ώρα Ανατολικής Ευρώπης). Ακυρώσεις λιγότερες από 60 ημέρες/1440 ώρες πριν από την προγραμματισμένη άφιξή σας (όπως και σε περίπτωση μη εμφάνισης) θα έχουν ως αποτέλεσμα την απώλεια ολόκληρης της κατάθεσης. Οποιαδήποτε ακύρωση γίνει την ημέρα της άφιξης θα θεωρηθεί ότι δεν εμφανίζεται στο θέρετρο («Μη-εμφάνιση»), οπότε έχουμε το δικαίωμα να χρεώσουμε την κράτηση πλήρως, και δεν είμαστε υποχρεωμένοι να ενημερώσουμε σχετικά με αυτό σε οποιοδήποτε στάδιο.

Κατάσταση δωματίου. Το στούντιο πλάκα διατηρεί το δικαίωμα να ελέγξει την κατάσταση όλων των δωματίων/σουίτες ανά πάσα στιγμή.

Ευθύνη για τις αποζημιώσεις. Συμφωνείτε ότι είστε υπεύθυνοι για όλες τις ζημιές στο (-α) δωμάτιο (-α) που προκαλείται από εσάς ή τους επισκέπτες/προσκεκλημένους κατά τη διάρκεια της διαμονής σας.

Πολιτική καπνίσματος. Τα δωμάτια και οι σουίτες είναι μη καπνιζόντων. Εάν υπάρχουν ενδείξεις καπνίσματος στα καταλύματα μη καπνιζόντων, θα παραμείνετε υπόλογοι σε οποιαδήποτε ισχύουσα νομοθεσία και μπορεί να χρεωθείτε με ένα τέλος επιπλέον καθαριότητας συν οποιονδήποτε ισχύοντα φόρο. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι τα ηλεκτρονικά τσιγάρα, οι αναθυμιάσεις κλπ εμπίπτουν στην πολιτική μη καπνιζόντων. Οι χρεώσεις καθαρισμού ισχύουν για το κάπνισμα σε περιοχές μη καπνιστών. Έχουμε ορίσει χώρους καπνίσματος σε όλο το θέρετρο και σε άλλες περιοχές όπου μπορείτε να καπνίσετε. Επικοινωνήστε με έναν υπάλληλο του θερέτρου για πληροφορίες τοποθεσίας σχετικά με καθορισμένους χώρους καπνίσματος. Οι περισσότεροι χώροι καθιστικού είναι ελεύθεροι για κάπνισμα. Σε όλες τις περιπτώσεις, πληροφορίες για την πολιτική καπνίσματος μπορούν να ζητηθούν και να δοθούν από τον ιδιοκτήτη του θέρετρου.

Εάν τα σχέδιά σας απαιτήσουν να επεκτείνετε την ημερομηνία αναχώρησης, παρακαλείστε να ελέγξετε με τον ιδιοκτήτη του θέρετρου σχετικά με τη διαθεσιμότητα του δωματίου, αλλά σημειώστε ότι η τιμή σας υπόκειται σε αλλαγές.

Αιτήματα δωματίων. Θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για να καλυφθούν τα αιτήματά σας για συγκεκριμένο τύπο δωματίου και τοποθεσία. Ωστόσο, δεν είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε τυχόν αιτήματα, καθώς τα δωμάτια δεν έχουν ανατεθεί μέχρι το check-in. Πρόσθετες χρεώσεις συν τους ισχύοντες φόρους μπορεί να ισχύουν ανάλογα με τα συγκεκριμένα αιτήματα.

Απαιτήσεις ηλικίας. (18 +). Τουλάχιστον ένας επισκέπτης ανά δωμάτιο πρέπει να είναι άνω των 18 ετών για να κάνει check in και να χρησιμοποιήσει το δωμάτιο και το θέρετρο.

Διάφορα. Παρακαλείστε να ενημερώσετε τον ιδιοκτήτη του θέρετρου αμέσως εάν υπάρχουν τυχόν σφάλματα στο όνομα, τη τιμή ή τη διάρκεια της διαμονής. Οι τιμές των δωματίων, τα τέλη θέρετρου, οι επιπλέον χρεώσεις για τους επιβάτες, τα τέλη ακύρωσης και τα τέλη καθαρισμού βασίζονται σε τιμές και τέλη που ισχύουν κατά την κράτηση της κράτησής σας και όχι κατά το check-in (εκτός εάν η ημερομηνία κράτησης/check-in είναι η ίδια ή όπως άλλως διευκρινίζεται εδώ). Οι ισχύοντες φόροι υπολογίζονται με το ποσό που απαιτείται από το νόμο κατά τη στιγμή της ισχύουσας συναλλαγής.

Μάρκετινγκ. Με την παροχή της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, της διεύθυνσης ή/και άλλων στοιχείων επικοινωνίας σας, συναινείτε στη λήψη ηλεκτρονικών μηνυμάτων μάρκετινγκ και προώθησης, στην άμεση αλληλογραφία και σε άλλες επικοινωνίες (ηλεκτρονικές ή άλλες) από τα Studios πλάκα. Για πληροφορίες σχετικά με την πολιτική απορρήτου της Studios πλάκα, παρακαλούμε δείτε την πολιτική απορρήτου μας.

Χρηματοκιβώτια. Για να καταθέσετε τα τιμαλφή σας στα δωμάτια Αφροδίτη και Ζευς, παρέχονται πυρίμαχα χρηματοκιβώτια στο δωμάτιο. Τα στούντιο πλάκα δεν θα είναι υπεύθυνα για τιμαλφή που χάνονται κατά τη διάρκεια της διαμονής σας στο θέρετρο μας.

Χρήση των καταλυμάτων. Τα δωμάτια και οι χώροι καθιστικού προορίζονται αποκλειστικά για διανυκτέρευση και διαμονή και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για έκθεση ή/και πώληση προϊόντων, αγαθών ή υπηρεσιών ή/και για οποιαδήποτε άλλη εμπορική δραστηριότητα εκτός της δικτύωσης, χωρίς να λάβει πρώτα τη χωριστή γραπτή συγκατάθεση των στούντιο πλάκα. Επιπλέον, εάν χρησιμοποιήσετε το δωμάτιό σας για οποιαδήποτε εμπορική δραστηριότητα, συμφωνείτε να αποζημιώσετε, να υπερασπιστείτε το στούντιο πλάκα το οποίο δεν λαμβάνει ευθύνη για αξιώσεις και υποχρεώσεις σε σχέση με τις εν λόγω δραστηριότητες.

Χώρο στάθμευσης. Παρέχεται δωρεάν ιδιωτικός χώρος στάθμευσης στο θέρετρο μας.

Πολιτική σκύλων/κατοικίδιων ζώων. Τα Studios πλάκα είναι γενικά φιλικά προς τα κατοικίδια, αλλά πρέπει να δοθεί προηγούμενη συγκατάθεση για να φέρετε το κατοικίδιό σας στα Studios πλάκα. Οι επισκέπτες πρέπει, κατά τη στιγμή της κράτησης, να ενημερώσουν το θέρετρο για τα κατοικίδια ζώα που θα φέρουν μαζί τους. Τα κατοικίδια δεν επιτρέπεται να εισέλθουν στην Αφροδίτη ή/και στα δωμάτια Ζευς, εκτός αν δοθεί προηγούμενη συγκατάθεση από τα Studios πλάκα.

Παράπονα/σχόλια. Κάθε παράπονο/σχόλιο σχετικά με τη διαμονή σας στα ακίνητα μας θα πρέπει να γίνει απευθείας σε εμάς κατά το νωρίτερά δυνατόν, ώστε να μπορεί να αντιμετωπιστεί μέσα στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα.

Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας
Έχετε λάβει γνώση και συμφωνείτε ότι οι παρεχόμενες Υπηρεσίες και το Λογισμικό που χρησιμοποιείται από την ιστοσελίδα προστατεύονται από την ισχύουσα νομοθεσία περί προστασίας της πνευματικής ιδιοκτησίας. Συμφωνείτε να μην τροποποιήσετε το Λογισμικό με κανένα τρόπο ή μορφή, ή να μην χρησιμοποιήσετε τροποποιημένες εκδόσεις του Λογισμικού, συμπεριλαμβανομένης της μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης στις Υπηρεσίες. Επιπλέον, έχετε λάβει γνώση και συμφωνείτε ότι το περιεχόμενο του ιστοτόπου προστατεύεται από την ισχύουσα νομοθεσία περί πνευματικής ιδιοκτησίας, περί σημάτων, περί ευρεσιτεχνιών, περί αθέμιτου ανταγωνισμού κλπ.

Γενικές πληροφορίες. Αν και έχει καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για να διασφαλιστεί η ακρίβεια των πληροφοριών που αναφέρονται στον ιστότοπό μας και τις εκστρατείες μάρκετινγκ, δεν μπορούμε να δεχτούμε την ευθύνη για τυχόν σφάλματα ή παραλείψεις, και διατηρούμε το δικαίωμα να διαφοροποιήσουμε, να τροποποιήσουμε, να συμπληρώσουμε ή να ακυρώσουμε οποιοδήποτε από τις πληροφορίες ή προσφορές που εμφανίζονται στους ιστότοπούς μας ή σε καμπάνιες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ανά πάσα στιγμή. Οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις χρήσης της ιστοσελίδας καθώς και οποιαδήποτε τροποποίηση τους, διέπονται και συμπληρώνονται από το ελληνικό δίκαιο, το εφαρμοστέο δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Κανονισμοί των οργάνων της ΕΕ κτλ) και τις σχετικές διεθνείς συνθήκες. Οποιαδήποτε διάταξη των ανωτέρω όρων καταστεί αντίθετη προς οποιαδήποτε εφαρμοστέα νομοθεσία, κανονισμό κτλ, παύει αυτοδικαίως να ισχύει, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων.

Τα Studios πλάκα μπορούν ανά πάσα στιγμή, κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια, να διακόψουν τη λειτουργία της ιστοσελίδας ή οποιουδήποτε μέρους της, προσωρινά ή μόνιμα, να επεκτείνουν από άποψη περιεχομένου και μορφής, να διορθώσουν, να τροποποιήσουν, να τροποποιήσουν, να ενισχύσουν, να βελτιώσουν και να κάνουν οποιεσδήποτε άλλες αλλαγές σε αυτά ή να διακόψουν την εμφάνιση ή την παροχή οποιωνδήποτε πληροφοριών, περιεχομένου ή δυνατοτήτων σε αυτό χωρίς να δοθεί προηγούμενη ειδοποίηση. Συμφωνείτε και αναγνωρίζετε ότι ο χειριστής δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη όσον αφορά, ή σε σχέση με τον τερματισμό της λειτουργίας της ιστοσελίδας ή/και την απώλεια οποιωνδήποτε δεδομένων.

Οι παρόντες όροι χρήσης, των οποίων δια της χρήσης της σελίδας και αποδοχής σας ρητά δηλώνετε ότι λάβατε γνώση, αποτελούν τη συνολική συμφωνία του τελεστή και υμών. Καμία τροποποίηση των όρων αυτών δε θα λαμβάνεται υπόψη και δε θα αποτελεί τμήμα της συμφωνίας αυτής, εάν δεν έχει ενσωματωθεί στο παρόν.

Για οποιεσδήποτε ερωτήσεις, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected] ή καλέστε στο + 0030 2593091488

Ισχύει από 1η Ιανουαρίου, 2019