Θάσος & Ταξίδια

Θάσος, ένας αξέχαστος προορισμός

Η Θάσος, είναι ένα κόσμημα ανάμεσα στα ελληνικά νησιά, ένας ευλογημένος τόπος στο βόρειο Αιγαίο. Κάθε καλοκαίρι φιλοξενεί χιλιάδες επισκέπτες που την επισκέπτονται ξανά και ξανά για τα γαλαζοπράσινα και φιλικά νερά της, τις χρυσές αμμουδιές της, την πλούσια βλάστηση και τους γοητευτικούς ανθρώπους της. Η γνωριμία με τα γραφικά χωριά του νησιού, όπως το Καζαβίτι, τον ορεινό Θεολόγο με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική, την Παναγιά με τις φυσικές πηγές και την Ποταμιά με την εκπληκτική πανοραμική θέα είναι πάντα, μία αξέχαστη εμπειρία.

Περπατώντας ανάμεσα στα μαυροπεύκα, τα έλατα, τα λιόδεντρα και τα ειδυλλιακά ακρογιάλια, θα γνωρίσετε ένα σπάνιο βιότοπο. Παρακολουθώντας παραστάσεις στο αρχαίο θέατρο του Λιμένα, θα αγαπήσετε την Ελλάδα ξανά και ξανά. Η Θάσος είναι ένα νησί που θα μείνει στην καρδιά σας, όπως κανένας άλλος τόπος.

Προσφέρουμε

Βόλτα με ιδιωτικό αλιευτικό

Οργανώνουμε ιδιωτικές εξορμήσεις για ψάρεμα και βόλτα με αλιευτικό τουριστικό σκάφος. Ευκαιρία να ανακαλύψτε μία καλά κρυμμένη και γοητευτική πλευρά της Θάσου.

Ξενάγηση σε ορεινά μονοπάτια

Αν είστε άνθρωπος που αγαπάει την φύση και την περιπέτεια, εδώ θα βρείτε τις κατάλληλες συνθήκες για να επιδοθείτε σε αξέχαστη πεζοπορία στα βουνά της Θάσου. Ρωτήστε μας για προσωπική ξενάγηση.

Ημερήσιες εξορμήσεις

This is Giola, the natural pool of Thassos. This is a very popular destination.

Γκιόλα

This is a picture from the beach next to Giola, the natural pool in Thassos.

Παχύς

This is a view from a nearby place to Plaka. The shot was taken just before sunset time.

Ασπάς

Θάσος με μια ματιά